Loading...
Skip to Content

Maak kennis met

MADE2MOVE Pro

MADE2MOVE
Dansgroep o.l.v. Fundi Omari en Nele De Mol
Na het winnen van heel wat nationale en internationale danswedstrijden heeft VTM ons gecontacteerd om deel te nemen aan ‘Belgium’s got Talent 2021. Twee hele sterke performances brachten ons tot in de Finale van BGT. We kunnen spreken van een onvergetelijk dansavontuur.
Na een super mooi parcours van 3 spectaculaire dansshows is MADE2MOVE Pro helemaal klaar voor nieuwe uitdagingen: TV-opdrachten, dansshows voor events, modeshows, choreografieën & dansshows voor zangers, foto- en videoshoots, animatie voor events, dansworkshops, social mediacampagne, ...

De dansgroep

In deze video's leer je onze dansgroep wat beter kennen. Ze trainen heel veel samen en zijn dus een echte dansfamilie geworden.

De coaches

Het brein achter deze dansgroep

Fundi Omari
Artistiek Directeur
Nele De Mol
CEO

Video's

Wauw! Made2Move wordt beloond met een staande ovatie

Belgium's Got Talent • 24 september 2021
Made2Move is een gigantisch strakke dansgroep en blaast iedereen omver met hun explosieve dansmoves. Na hun act gaat het publiek uit zijn dak en de staande ovatie is helemaal op zijn plaats.
Bekijk deze act

Made2Move blaast het dak eraf met zotte dansact

Belgium's Got Talent • 29 oktober 2021
De grote droom van deze dansers van Made2Move? Mogen optreden met wereldsterren als Beyoncé. Met deze zotte choreografie zetten ze alvast een heel sterke sollicitatie neer.
Bekijk deze act

Wauw! Made2Move knalt met explosieve choreo

Belgium's Got Talent • 19 november 2021
De dansers van Made2Move stralen tijdens de finale van ‘Belgium’s Got Talent’. Ze brengen een superstrakke choreo die weer volledig synchroon is, zoals enkel zij dat kunnen!
Bekijk deze act

Overtuigd?

Contacteer ons voor een leuke samenwerking!

Bel ons
+32 (0)494 40 70 72
Adres
Zuiderdijk 22, 9230 Wetteren